concert: Historian in Gigant op ZONDAG 23 JUNI 2024

  • Historian
    Vicefest 2022
    © Melissa van Koldam
ZO.
23 JUN
HISTORIAN Café, 16:15 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Historian

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Historian is een vintage geïnspireerde rockband uit het Noorden met blues, fuzz, en een flinke portie geschiedenis in hun repertoire. Met bedachtzaam geselecteerde gear en de sound van vaders’ platencollectie brengen ze het verleden naar vandaag. De swingende ritmesectie, karakteristiek Hammondorgel en stuwende gitaren presenteren een dynamisch geluid dat de menigte in beweging brengt. De goudbruine thema’s en vintage kleding maken het totaalplaatje een kijkdoos naar het verleden, maar met een moderne sound! Songs over hartzeer, femme fatales en mythologie zijn de cornerstones van het Historian-universum. Deze verhalen worden gedragen door een eigenzinnige sound, beïnvloed door het werk van o.a. Jack White, Led Zeppelin en DeWolff.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Historian in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Historian

Foto Historian te Vicefest 2022 Foto Historian te Westerpop 2022 Foto Historian te Vicefest 2022 Foto Historian te Westerpop 2022 Foto Historian te Westerpop 2022 Foto Historian te Vicefest 2022
 
Bekijk alle 6 foto's van Historian

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws