concert: Moonloops in Gigant op ZONDAG 12 MEI 2024

  • Moonloops
    Vicefest 2021
    © Melissa van Koldam
ZO.
12 MEI
MOONLOOPS Café, 16:15 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Moonloops

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Moonloops is het brein van de 23-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze upbeat, harmonieuze bedroom pop op haar slaapkamer en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop. Met meer dan 15.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Moonloops de slaapkamer ontgroeid en is ze klaar om de verhalen in haar hoofd te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren.

Haar EP Little Astronaut kwam in de lente van 2023 online; een autobiografische plaat die thema’s als thuis, eenzaamheid, vriendschap, onbegrip en liefde verkent met magische songs die in het hoofd blijven spoken. De B-side van deze plaat, Big Dreams verscheen op 12 januari en verkent deze thema’s nog verder. Zowel haar DIY-roots als haar grote dromen komen tot uiting in dit nieuwe hoofdstuk van haar groei als jongvolwassene en muzikant.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Moonloops in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Moonloops

Foto Moonloops te Vicefest 2021
 
Bekijk alle 1 foto's van Moonloops

Gerelateerde festivals