event: Koningsdag: 80’s Verantwoord + The Grand East + Femme Fugazi in Gigant op ZATERDAG 27 APRIL 2024

  • The Grand East
    Oranjepop 2016
    © Tineke Klamer
  • The Grand East
    Oranjepop 2016
    © Tineke Klamer
ZA.
27 APR
KONINGSDAG: 80’S VERANTWOORD + THE GRAND EAST + FEMME FUGAZI 13:00 uur Gigant, Apeldoorn
2024

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Ook dit jaar ben je op Koningsdag bij GIGANT aan het juiste adres voor het koudste bier en de lekkerste muziek! Kom in de steeg naast ons pand dansen op dé credible knallers uit de jaren ’80 met 80’s Verantwoord, de zweterige rock-n-roll met een vleugje synthwave van The Grand East en de combinatie van garage, postpunk en spoken-word van Femme Fugazi. Toegang is hartstikke gratis!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Koningsdag: 80’s Verantwoord + The Grand East + Femme Fugazi in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Grand East

Foto The Grand East te Dauwpop 2017 Foto The Grand East te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto The Grand East te Heartland Festival 2018 Foto The Grand East te Heartland Festival 2018 Foto The Grand East te Heartland Festival 2018 Foto The Grand East te The Grand East - 24/11 - Merleyn
 
Bekijk alle 198 foto's van The Grand East

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws