concert: Khruangbin in AFAS Live op DONDERDAG 31 OKTOBER 2024

  • Khruangbin
    Footprints 2019
    © Bernard Bodt
  • Khruangbin
    Down The Rabbit Hole 2019 - zondag
    © Anne-Marie Kok
DO.
31 OKT
KHRUANGBIN Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Khruangbin
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Khruangbin in AFAS Live
Tickets Khruangbin:
Weet waar je koopt!
do 31 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 53,90

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Khruangbin is een Amerikaanse band gevormd in Houston, Texas, in 2009. De groep bestaat uit Laura Lee op bas, Mark Speer op gitaar en Donald "DJ" Johnson op drums. Hun unieke geluid wordt gekenmerkt door een mix van invloeden uit verschillende genres, waaronder funk, soul, psychedelica en wereldmuziek. De naam "Khruangbin" is afgeleid van het Thaise woord voor "vliegtuig", wat de internationale invloeden van de band weerspiegelt. Met hun bedwelmende instrumentale composities hebben ze wereldwijd lof geoogst en een toegewijde fanbase opgebouwd. Khruangbin blijft grenzen verleggen met hun muziek en wordt geprezen om hun inventieve benadering van geluid.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Khruangbin in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Khruangbin

Foto Khruangbin te Khruangbin - 12/04 - AFAS Live Foto Khruangbin te Footprints 2019 Foto Khruangbin te Khruangbin - 12/04 - AFAS Live Foto Khruangbin te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag Foto Khruangbin te Khruangbin - 12/04 - AFAS Live Foto Khruangbin te Khruangbin - 12/04 - AFAS Live
 
Bekijk alle 19 foto's van Khruangbin

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan