Khruangbin voor last-minute concert (vroeg op de avond!) naar 013

review: Khruangbin - 12/04 - AFAS Live Khruangbin
Khruangbin voor last-minute concert (vroeg op de avond!) naar 013
Door RobZ op 20 mei 2022 - 12:49 Prima nieuws voor mensen die het concert van Khruangbin in de Afas Live een paar weken geleden moesten missen. Vandaag laat 013 weten dat ze de Amerikaanse Thai-psych band hebben gestrikt voor een last-minute concert op zaterdag 18 juni. Khruangbin betreedt de 18e al om 18:30 het podium van de MAIN in 013. Tickets voor het concert gaan morgen, zaterdag 21 mei om 10:00 uur in de verkoop en kosten 42,40 euro per stuk. Hier koop je tickets voor Khruangbin in de 013. Wil je morgen een email ontvangen zodat je de kaartverkoop op zeker niet vergeet? Stel dan hier een reminder in.

Khruangbin's trance-opwekkende klanken zetten de trend in de moderne psychedelische beweging (maar toch altijd met een retro randje). De liefde voor Thaise funk en soul uit de jaren '60 en '70 heeft hen meegevoerd op een reis die vandaag de dag ook muziek uit Spanje, Ethiopië en het Midden-Oosten omvat. Khruangbin's grotendeels instrumentale muziek is gebaseerd op Laura Lee's melodieuze bas, Mark Speer’s rijk galmende gitaartonen en de basis wordt gelegd door de super strakke 'Father Time': Donald Johnson op drums en piano.

Op 12 april van dit jaar stond Khruangbin nog in de Afas Live. Daar waren we aanwezig voor een verslag in woord en beeld.Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJames Bay

JAMES BAY IN NOVEMBER VOOR DRIE CONCERTEN NAAR...De Engelse singer-songwriter James Bay zal op zondag 13 november te zien...

Fun Lovin' Criminals

FUN LOVIN' CRIMINALS VIJFMAAL TE ZIEN IN NEDERLAND... Fun Lovin' Criminals komen op dinsdag 18 oktober 2022 naar Fluor in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.