concert: Dale Watson in De Oosterpoort op WOENSDAG 19 JUNI 2024

WO.
19 JUN
DALE WATSON Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Dale Watson
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dale Watson in De Oosterpoort
Tickets Dale Watson:
Weet waar je koopt!
wo 19 jun
De Oosterpoort, Groningen

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De in Alabama geboren Dale Watson is net zo Texaans als de Texas Panhandle of Texas BBQ. De zanger kwam al vanaf jonge leeftijd in aanraking met country en Americana. Zijn vader, een vrachtwagenchauffeur, trad ’s nachts op als countryzanger en zijn oudere broers speelden in bands. Op zijn zevende kreeg Watson zijn eerste gitaar en begon kort daarna zijn eigen nummers te schrijven.Dale Watson heeft wereldwijd gespeeld, is ingewijd in de Austin Music Hall of Fame en heeft zijn eigen genre, Ameripolitan, gesticht waarmee hij zich onderscheidt van de moderne Nashville-countrypop. Hij is al twee decennia lang het boegbeeld voor de old-school Honky-tonk en is een ware countrylegende, een status die hij deelt met zijn mede-Texanen Waylon Jennings, Willie Nelson en George Strait.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dale Watson in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws