concert: Joe Jackson in Le Forum op WOENSDAG 25 SEPTEMBER 2024

  • Joe Jackson
    Joe Jackson - 2/11 - Melkweg
    © Nico Reinders
  • Joe Jackson
    Joe Jackson - 2/11 - Melkweg
    © Nico Reinders
WO.
25 SEP
JOE JACKSON 20:00 uur Le Forum, Liège
2024
Hoofdprogramma Joe Jackson
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joe Jackson in Le Forum
Tickets Joe Jackson:
wo 25 sep
Le Forum, Liège

EXTRA INFORMATIE

Joe Jackson wordt beschouwd als één van de grootste en meest veelzijdige talenten uit de Britse popmuziek. De zanger experimenteert met jazz, blues, pop en elektronische muziek. In Nederland is Jackson vooral bekend geworden door de albums Night and Day en Body and Soul, maar natuurlijk ook door nummers als Is She Really Going Out With Him, Be My Number Two, Stepping Out, Real Men en Happy Ending.

Eind 2023 bracht hij zijn laatste album uit; Mr. Joe Jackson presents: Max Champion in ‘What A Racket!’ de eerste uitvoering in meer dan 100 jaar van de nummers van de vergeten Music Hall-genius Max Champion. De bijbehorende “The Two Rounds Of Racket Tour” belooft feestelijk, leuk en anders dan wat muziekliefhebbers het komende jaar (of elk ander jaar) zullen zien. De show bestaat uit twee delen: een soloset van Joe Jackson met zijn eigen nummers, en een set gebaseerd op het nieuwe album What A Racket! Met Joe en een negenkoppige band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Le Forum in Liège. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Le Forum in Liège? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joe Jackson in Le Forum plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Joe Jackson

Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 2/11 - Melkweg Foto Joe Jackson te Bospop 2006 Foto Joe Jackson te Joe Jackson 7/04  Paradiso Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 26/2 - Koninklijk Theater Carré Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 04/04 - TivoliVredenburg Foto Joe Jackson te Joe Jackson - 17/07 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 59 foto's van Joe Jackson

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws