concert: MOONRIIVR in Paard op DONDERDAG 16 MEI 2024

DO.
16 MEI
MOONRIIVR Kleine Zaal, 22:00 uur Paard, Den Haag
2024
Hoofdprogramma MOONRIIVR
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets MOONRIIVR in Paard
Tickets MOONRIIVR:
Weet waar je koopt!
do 16 mei
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

MOONRIIVR's talent voor het creëren van sonische werelden die tegelijkertijd licht trippy en geheel uitnodigend zijn, betekent dat Vol. 1, hoezeer het ook put uit inspiraties uit het verleden, een aangename, duidelijk uit de tijd voelt. De band vergelijkt het album half gekscherend met "Buddy Holly meets Krautrock", en hoe vreemd dat ook klinkt, het zit er niet ver naast.

Thematisch gezien zijn de nummers breed opgezet, wat een mooi contrast vormt met de laserfocus van MOONRIIVR's sonische architectuur. Ze variëren van persoonlijke reflecties over het plezier vinden in van het alledaagse leven op "Blonde Hair Now" tot meditaties over enkele van de meer verontrustende en en onontkoombare ontwikkelingen in de wereldpolitiek van de afgelopen jaren ("Midnight at the Garden Hotel","Flowers on the Fire Escape"), behandelt Gardiner deze schijnbaar ongelijksoortige denkpistes behendig met een balans van ondoorzichtigheid en directheid.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat MOONRIIVR in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten