concert: Daniel Norgren in Paradiso op WOENSDAG 09 OKTOBER 2024

  • Daniel Norgren
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Bas van der Vorm
  • Daniel Norgren
    Nordic Delight 2013
    © Gertjan van der Loo
WO.
09 OKT
DANIEL NORGREN Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Daniel Norgren
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Daniel Norgren in Paradiso
Tickets Daniel Norgren:
Weet waar je koopt!
wo 09 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 30,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Daniel Norgren is een singer-songwriter die het nét even anders doet. Samen met zijn band zet hij al bijna twee decennia lang intense optredens neer, waarin hij zijn sfeervolle folk moeiteloos nestelt in een energieke combinatie van blues, country en rock. Van prachtige ballads tot catchy gitaarnummers, er is genoeg te ontdekken in de muziek van deze boomlange Zweedse multi-instrumentalist. Met een authentieke en introspectieve schrijfstijl blijft Norgren een loyale aanhang opbouwen. Onlangs oogstte zijn muziek voor de geprezen film 'The Eight Mountains' wereldwijde lof, met prestigieuze prijzen en erkenning voor de diepgaande impact op het vertellen van verhalen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Daniel Norgren in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Daniel Norgren

Foto Daniel Norgren te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Daniel Norgren te Nordic Delight 2013 Foto Daniel Norgren te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Daniel Norgren te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Daniel Norgren te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Daniel Norgren te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Daniel Norgren

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws