Daniel Norgren naar Burgerweeshuis en Openluchttheater Rivierenhof

Daniel Norgren
Daniel Norgren naar Burgerweeshuis en Openluchttheater Rivierenhof
Door chloetzintzoglou op 17 februari 2022 - 13:03 Daniel Norgren tourt in juni door Europa. 13 juni komt hij naar Nederland. Één dag na zijn optreden in Nederland gaat hij in België optreden.

Daniel Norgren is een Zweedse artiest die al eerder door heel Europa tours heeft gedaan. Zijn muziek is rauw, soulful en terug te leiden tot blues, gospel, oude garagerock en jazz, maar varieert veelzijdig tussen genres en sferen. Hij tourt in 2013 mee door heel Europa als het voorprogramma van The Tallest Man On Earth. Ook was hij te zien op de festivals Roskilde, Into The Great Wide Open en Le Guesss Who? De eerste wereldwijde release van de zanger was zijn album ''Wooh Dang'', die in 2019 wordt uitgebracht op Suprema Records.

De voorverkoop is begonnen. Voor een ticket betaal je tussen de 23,50 en 27 euro. Koop hier je tickets voor de concerten.

13-06-2022 - Daniel Norgren - Burgerweeshuis, Deventer (tickets)
14-06-2022 - Daniel Norgren - Openluchttheater Rivierenhof, Deurne (tickets)Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMuziekgieterij news

FONTAINES D.C. VOEGT LAST-MINUTE TWEE CONCERTEN TOE...De band Fontaines D.C. kwam voor het eerst internationaal onder de aandacht...

jethro tull

JETHRO TULL TERUG NAAR BELGIË VOOR TWEE CONCERTEN IN... November 2022 komt Jethro Tull, één van de meest excentrieke progressieve...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.