concert: The Sugarhill Gang in Q-Factory op ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2024

  • The Sugarhill Gang
    The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory
    © Andrea Roell
  • The Sugarhill Gang
    The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory
    © Andrea Roell
ZA.
24 AUG
THE SUGARHILL GANG Grote Zaal, 20:00 uur Q-Factory, Amsterdam
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Sugarhill Gang in Q-Factory
Tickets The Sugarhill Gang:
Weet waar je koopt!
za 24 aug
Q-Factory, Amsterdam
€ 63,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse fans van HipHop kunnen zich opmaken voor een historische avond, want op zaterdag 24 augustus 2024 zal de legendarische groep Sugarhill Gang optreden in Q-Factory met een exclusieve Nederlandse show. Dit wordt een niet te missen kans om een van de meest invloedrijke en iconische acts in de geschiedenis van HipHop live te zien optreden.

Maar dat is nog niet alles. Tijdens deze buitengewone avond zullen ook de HipHop pioniers Grandmaster Melle Mell & Scorpio van Furious 5 zich bij de Sugarhill Gang voegen, waardoor deze show nog unieker wordt. Sugarhill Gang staat bekend om hun grensverleggende muziek en tijdloze hits. Met de track “Rapper's Delight” scoorde de groep 45 jaar geleden, in 1979, de eerste nummer 1-hit met een rapnummer.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Q-Factory in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Q-Factory in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Sugarhill Gang in Q-Factory plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Sugarhill Gang

Foto The Sugarhill Gang te The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory Foto The Sugarhill Gang te The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory Foto The Sugarhill Gang te The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory Foto The Sugarhill Gang te The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory Foto The Sugarhill Gang te The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory Foto The Sugarhill Gang te The Sugarhill Gang - 08/06 - Q-Factory
 
Bekijk alle 12 foto's van The Sugarhill Gang

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen