concert: Metejoor - Live In Concert in Phil. op ZATERDAG 16 NOVEMBER 2024

  • Metejoor
    Clouseau - 12/04 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Metejoor
    Clouseau - 12/04 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
16 NOV
METEJOOR - LIVE IN CONCERT 20:00 uur Phil., Haarlem
2024
Hoofdprogramma Metejoor
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Metejoor - Live In Concert in Phil.
Tickets Metejoor - Live In Concert:
Weet waar je koopt!
za 16 nov
Phil., Haarlem
€ 31,00 - 36,00

EXTRA INFORMATIE


Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, is een enorm getalenteerde zanger uit Vlaanderen die in 2016 echt in aanraking kwam met zijn muzikale passie. Op dat moment ontmoette hij de bekende Belgische producer Hans Francken en was het de start van een lange en succesvolle samenwerking.

Zijn eerste single ‘Ik hou van jou’ was meteen raak en werd genomineerd als ‘Beste doorbaak’ bij Radio 2’s Zomerhit 2017. Dit bracht hem meteen als support-act tijdens de Nederlandse Tour van Clouseau en in het voorprogramma bij Niels Destadsbader in twee uitverkochte Sportpaleisshows.

Sindsdien is Metejoor druk geweest met het uitbrengen van muziek en met optredens. Hij stond afgelopen zomer op de grootste festivals in België en had voorafgaand een uitverkochte theatertour in de grotere zalen. In Nederland was er o.a. al een succesvol concert in de Rotown en een uitverkochte show in de Mezz.

Hij werkte al samen met o.a. Emma Heesters, Babet en met Snelle voor zijn release ‘Kijk Ons Nou’. Zijn laatste single ‘Wat Wil Je Van Mij’ is onlangs uitgebracht en is een duet met de Nederlandse singer-songwriter Hannah Mae.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Phil. in Haarlem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Phil. in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Metejoor - Live In Concert in Phil. plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Metejoor

Foto Metejoor te Clouseau - 12/04 - Paradiso Foto Metejoor te 538 Koningsdag 2023 Foto Metejoor te Clouseau - 12/04 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Metejoor

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws