Metejoor kondigt drie nieuwe shows aan voor voorjaar 2024

Metejoor
Metejoor kondigt drie nieuwe shows aan voor voorjaar 2024
Door Semberendsen op 27 september 2023 - 10:57 Metejoor, voorheen bekend als Joris Van Rossem, een voormalige leerkracht uit Vosselaar, is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de muziekindustrie. Zijn debuutalbum, dat in 2021 werd uitgebracht, is nu platina en heeft al bijna twee jaar lang een prominente positie in de Ultratop-hitlijsten. Enkele van zijn grootste hits, waaronder '1 Op Een Miljoen,' 'Rendez-vous,' 'Ze Meent Het,' en 'Dit Is Wat Mijn Mama Zei,' vinden hun thuis op dit album.

Een ander opvallend nummer in zijn carrière is 'Wat Wil Je Van Mij' een duet met de Nederlandse zangeres Hannah Mae. Dit nummer behaalde dubbel platina en is een van de grootste hits in Vlaanderen geworden. Ook in Nederland heeft Metejoor succes geboekt, met 'Wat Wil Je Van Mij' dat de Nederlandstalige top 10 heeft bereikt, waarmee hij de vijfde Vlaamse zanger ooit is die dit heeft gedaan.

Fans in Nederland kunnen zich verheugen op de 'Joris Release Tour' waar Metejoor zijn muziek live zal brengen. Hij begint op 11 april 2024 in de Muziekgieterij in Maastricht, gevolgd door een optreden op 12 april 2024 in de Vorstin in Hilversum. Op 18 april 2024 sluit hij zijn tour af in de Luxor Live in Arnhem.

De concerten:
11-04-2024 - Muziekgieterij, Maastricht (tickets)
12-04-2024 - De Vorstin, Hilversum (tickets)
18-04-2024 - Luxor Live, Arnhem (tickets)

De kaartverkoop voor deze concerten is al begonnen, en de ticketprijs bedraagt ongeveer 26 euro per ticket.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Diggy Dex

DIGGY DEX OP LOSSE KRABBELS CLUBTOUR VANAF MAART Diggy Dex gaat op 1 maart starten met zijn ' Losse Krabbels clubtour '....

Yard Act

YARD ACT KONDIGT EUROPESE CONCERTREEKS AAN VOOR 2024 Het Britse postpunk kwartet Yard Act , komt naar Nederland en België in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.