Vijf extra shows voor Metejoor

Metejoor
Vijf extra shows voor Metejoor
Door KayleeV op 01 november 2023 - 10:56 Metejoor, de Vlaamse zanger, staat op het punt zijn eerste soloconcerten in het Sportpaleis te geven dit weekend lijkt de zanger niet meer te stoppen. Met zijn nieuw album 'Joris' en de single "Eigen Schuld", kunnen in 2024 fans zich verheugen op een nieuwe reeks concerten met Joris en zijn band en zojuist zijn er 5 extra vlaamse concerten toegevoegd.

Metejoor, voorheen bekend als de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar, heeft de afgelopen jaren een carrière in de Vlaamse muziekwereld opgebouwd. Zijn debuutalbum, met hits als "1 Op Een Miljoen," "Rendez-Vous," "Ze Meent Het," en "Dit Is Wat Mijn Mama Zei," behaalde het album platina status en staat al twee jaar in de Ultratop Albums Top 200.

Zijn recente album 'Joris' is een zeer persoonlijke plaat, met de leidende track "Eigen Schuld." Naast nieuwe nummers bevat het album ook hits als "Wat Wil Je Van Mij" (een duet met de Nederlandse Hannah Mae) en "Kijk Ons Nou" (met de Nederlandse rapper Snelle). Ook de nummers van het programma Liefde Voor Muziek, zoals "Laat Ons Een Bloem" en "Schaduw," zijn op het album te vinden.

Metejoor's grote droom om in het Sportpaleis op te treden wordt binnenkort werkelijkheid. Bovendien zullen Joris en zijn band in 2024 opnieuw in theaters in heel Vlaanderen en Nederland te zien zijn. Vanwege de overweldigende vraag naar tickets heeft Metejoor vijf extra shows aan zijn theatertournee voor 2024 toegevoegd.

De nieuwe shows:
02-03-2024 - Trixxo Theater, Hasselt (tickets)
30-03-2024 - Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen (tickets)
03-04-2024 - Kursaal Oostende, Oostende (tickets)
07-04-2024 - Het Depot, Leuven (tickets)
11-05-2024 - Capitole, Gent (tickets)

Tickets zijn nu al te koop, met prijzen vanaf € 35,00.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Metejoor in Capitole
Tickets Metejoor
za 11 mei
Capitole, Gent
€ 35,00 - 50,00
Ahoy Rotterdam1

ACDA EN DE MUNNIK KONDIGEN CONCERT IN ROTTERDAM AHOY...Op vrijdag 8 november 2024 zullen Acda en de Munnik , voor het eerst een...

Eliades Ochoa

ELIADES OCHOA MET NIEUW ALBUM 'GUAJIRO' OP TOUR Cubaanse artiest Eliades Ochoa , bekend als een van de oorspronkelijke leden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.