concert: Rufus Wainwright in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op MAANDAG 08 JULI 2024

  • Rufus Wainwright
    Rufus Wainwright - 25/11 - HMH
    © Erik Knevelbaard
  • Rufus Wainwright
    North Sea Jazz 2012 dag 2
MA.
08 JUL
RUFUS WAINWRIGHT 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Hoofdprogramma Rufus Wainwright
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rufus Wainwright in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Rufus Wainwright:
Weet waar je koopt!
ma 08 jul
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 67,85

EXTRA INFORMATIE

Wainwright is een van de beste mannelijke vocalisten, songwriters en componisten van zijn generatie. Elton John noemde hem de beste muziekschrijver ooit en Sting bejubelde hem.

“Hij staat buiten de tijd en is daarom tijdloos", aldus Sting. Als een van de meest getalenteerde zangers, componisten en songwriters van zijn generatie, doet Rufus Wainwright menig hart sneller kloppen. De theatrale popmuziek van de Juno-winnende en Grammy-genomineerde Amerikaans-Canadese singer-songwriter grijpt terug naar de tradities van cabaret en opera.

Op 8 juli zal de tijd even stilstaan terwijl Rufus alles op zijn plek laat vallen. Geniet onder de sterren en tussen de bomen van de muziek. Het openluchttheater is de perfecte ambiance voor de enerverende muziek van deze wereldartiest.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rufus Wainwright in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rufus Wainwright

Foto Rufus Wainwright te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Rufus Wainwright te Rufus Wainwright - 15/04 - Koninklijk Theater Carré Foto Rufus Wainwright te Crossing Border 2004 Foto Rufus Wainwright te Optimus Primavera Sound 2012 Foto Rufus Wainwright te North Sea Jazz 2012 dag 2 Foto Rufus Wainwright te Optimus Primavera Sound 2012
 
Bekijk alle 30 foto's van Rufus Wainwright

Gerelateerd nieuws