concert: The Chicago Funk in Nobel op VRIJDAG 31 MEI 2024

VR.
31 MEI
THE CHICAGO FUNK Grote zaal, 19:00 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma The Chicago Funk
Toegang Regular Ticket: € 27,50
Last Minute Ticket (indien beschikbaar): €30,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire. In het tweede seizoen van het SBS6-televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ gooiden ze hoge ogen als finalist van de show. De liefde voor oude soul, disco en motown zit deze muzikanten in het bloed en dat hoor je!

De show is een wervelwind aan hits die voorbij komen en last but not least zal dit feestje bij iedereen het discovlammetje doen ontwaken. In samenwerking met Amerikaanse creative director David A Tobin hebben ze alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tribute band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Chicago Funk in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws