concert: Nick Mason's Saucerful Of Secrets in TivoliVredenburg op DINSDAG 02 JULI 2024

DI.
02 JUL
NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS Ronda, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nick Mason's Saucerful Of Secrets in TivoliVredenburg
Tickets Nick Mason's Saucerful Of Secrets:
Weet waar je koopt!
di 02 jul
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 82,00 - 96,90

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets is de band van Pink Floyd-drummer en medeoprichter Nick Mason, het enige Pink Floyd-bandlid dat op alle Floyd-albums heeft gespeeld. Met Nick Mason’s Saucerful Of Secrets brengt Mason een selectie uit het werk van de vroege Floyd, de zeven albums van The Piper At The Gates Of Dawn (1967) tot en met Obscured By Clouds (1972). Ook in Masons band: Gary Kemp (gitaar/vocalen, ex-Spandau Ballet) en Guy Pratt, de bassist die bij Pink Floyd speelde gedurende de A Momentary Lapse Of Reason-wereldtour en de Division Bell-wereldtour. Een must-see voor iedere Floyd-fan!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nick Mason's Saucerful Of Secrets in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan