Pink Floyd door Nick Mason's Saucerful Of Secrets naar TivoliVredenburg en Kursaal

nick mason's saucerful of secrets
Pink Floyd door Nick Mason's Saucerful Of Secrets naar TivoliVredenburg en Kursaal
Door MartinaFagel op 21 februari 2024 - 11:36 Nick Mason's Saucerful Of Secrets komt naar TivoliVredenburg en Kursaal aankomende zomer.

Er zijn weinig bands die cultureel zo belangrijk zijn als Pink Floyd. De band behoort nog steeds tot de bestverkopende artiesten ter wereld. Toen Nick Mason enkele jaren geleden terug achter zijn drums kroop, begon hij te experimenteren met het vroege Pink Floyd-materiaal. Zelf genoot hij er enorm van om deze, vaak nog nooit live gebrachte, songs te spelen. Om dit materiaal nu ook naar Pink Floyd fans wereldwijd te brengen, is een waar genoegen voor Nick Mason's Saucerful Of Secrets.

De band, die bestaat uit leden Nick Mason, Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris en Dom Beken, brengt nummers uit onder andere het tijdperk van 'The Piper At The Gates of Dawn' uit 1967 tot 'Obscured By Clouds' uit 1972. De optredens in Tivolivredenbrug en Kursaal Oostende op dinsdag 2 juli en woensdag 3 juli is een ervaring die je als echte Pink Floyd fan absoluut niet mag missen.

Tickets voor het concert in Tivolivredenburg op 2 juli 2024 zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 februari 2024 10:00 via deze link

Tickets voor het concert in Kursaal Oostende op 3 juli 2024 zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 februari 2024 10:00 via deze link

De prijzen van de tickets zijn €79,75 - €74,75 - €64,50 - €54,50 inclusief servicekosten.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Nick Mason's Saucerful Of Secrets in TivoliVredenburg
Tickets Nick Mason's Saucerful Of Secrets
KIES TICKET
di 02 jul
Nick Mason's Saucerful Of Secrets
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 82,00 - 96,90
wo 03 jul
Nick Mason’s Saucerful Of Secrets: Set The Controls Tour
Kursaal Oostende, Oostende
€ 54,50 - 79,75
Heilung

FOLKGROEP HEILUNG GEEFT OOK EEN CONCERT IN ANTWERPEN...De show van Heilung op 21 september in AFAS Live is inmiddels helemaal...

Joël Domingos

RAPPER JOËL DOMINGOS OP TOUR VANAF APRIL Joël Domingos is rapper, zanger en songwriter-producer. Hij maakt...

REACTIES

geen avatar
wo 21 feb 2024 19:22

Diebythesword Kaarten voor een band met een origineel lid zijn goedkoper dan Brit Floyd. Maar die hebben een draaiende cirkel met een muur erop, natuurlijk.

 0
Avatar Ron1984
vr 23 feb 2024 13:25

Ron1984 Diebythesword schreef:
Kaarten voor een band met een origineel lid zijn goedkoper dan Brit Floyd. Maar die hebben een draaiende cirkel met een muur erop, natuurlijk.

En dat terwijl de show van Mason echt fantastisch is! Meer obscuur werk, maar wel heel goed. Ik heb Gilmour en Waters ook gezien, maar Mason doet daar absoluut niet aan onder.

 0
geen avatar
ma 26 feb 2024 17:40

Diebythesword Nou, ik had dus tickets voor ergens een concert langs de Rijn in Duitsland, voor Mason en co. Maar dat ging vanwege protesten over de aanwezigheid van een bedreigde diersoort in het gebied niet door. Had Mason als ouwe hippie alle begrip voor. Voor het inhaalconcert in Keulen had ik helaas al iets anders. Dus ik overweeg dit nog wel degelijk.

 0
geen avatar
ma 26 feb 2024 17:41

Diebythesword Ware het niet dat ik voor 2 juli al een vermogen heb uitgegeven voor een kaart Pearl Jam in Berlijn.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.