concert: Bryan Adams in Rockhal op DINSDAG 01 OKTOBER 2024

  • Bryan Adams
    Bryan Adams - 8/12 - Ziggo Dome
  • Bryan Adams
    Bryan Adams - 16/06 - Ahoy
DI.
01 OKT
BRYAN ADAMS Main Hall, 20:00 uur Rockhal, Esch zur Alzette
2024
Hoofdprogramma Bryan Adams
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bryan Adams in Rockhal
Tickets Bryan Adams:
di 01 okt
Rockhal, Esch zur Alzette

EXTRA INFORMATIE

Ook een internationaal gevierde muzikant als Bryan Adams zat noodgedwongen gewoon thuis tijdens de wereldwijde pandemie, dromend van het podium en met een alsmaar groter wordende speelhonger. In 2023 kon hij opnieuw met succes zijn gitaar live inpluggen en het smaakte beduidend naar meer. Na Amerika en Mexico in het voorjaar is Europa in het najaar aan de beurt. Adams heeft dan ook de reputatie van één van de meest opwindende live performers op deze planeet te zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rockhal in Esch zur Alzette. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rockhal in Esch zur Alzette? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bryan Adams in Rockhal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bryan Adams

Foto Bryan Adams te Bryan Adams - 13/11 - De Doelen Foto Bryan Adams te Bryan Adams - 8/12 - Ziggo Dome Foto Bryan Adams te Bryan Adams - 23/11 - Ziggo Dome Foto Bryan Adams te Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome Foto Bryan Adams te Bryan Adams - 1/10 - Ahoy' Foto Bryan Adams te Bryan Adams - 12/08 - Strijp-S
 
Bekijk alle 48 foto's van Bryan Adams

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws