Bryan Adams naar Vorst Nationaal en Ahoy

Bryan Adams
Bryan Adams naar Vorst Nationaal en Ahoy
Door MichaelaHendriksen op 21 januari 2019 - 10:29 Op vrijdag 14 juni komt Bryan Adams naar Vorst Nationaal te Brussel. Twee dagen later, op zondag 16 juni komt de zanger ook naar Nederland voor een show in Ahoy Rotterdam. De concerten maken deel uit van zijn 'Shine A Light Tour' en staan in het teken van zijn nieuwe album dat binnenkort gereleased wordt. De zanger geeft alvast een voorproefje van zijn nieuwe muziek met de single 'Shine A Light'.

Bryan Adams heeft inmiddels al een carrière van 40 jaar achter de rug met een aantal wereld bekende hits op zijn naam. Waaronder '(Everything I Do) I Do It for You’, 'When You’re Gone’ en het nummer 'Summer of '69'. Vorig jaar juni gaf de Canadese zanger ook al twee shows in Nederland en België, toen was hij te vinden in Ziggo Dome en Paleis 12.

De concerten:
14-06-2019 - Vorst Nationaal te Brussel (tickets)
16-06-2019 - Ahoy te Rotterdam (tickets)

Op vrijdag 25 januari om 10:00 gaan de reguliere tickets voor Bryan Adams in Vorst Nationaal en Ahoy in de voorverkoop. Tickets voor Bryan Adams in Vorst Nationaal zijn verkrijgbaar rond de €63,72 en €78,28. Voor de show in Ahoy betaal je iets minder, hier zijn de tickets verkrijgbaar vanaf €39,20 .

Op woensdag 23 januari om 10:00 tot vrijdag 25 januari 10:00 vindt er voor het concert van Bryan Adams in Ahoy een speciale American Express presale plaats. Tijdens de presale is het alleen mogelijk om af te rekenen met een American Express creditcard, via de bovenstaande link.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop start? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Bryan Adams in Vorst Nationaal en Ahoy.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Celine Cairo

TIVOLIVREDENBURG, ROTOWN, SIMPLON EN MERLEYN VOOR...Vanaf begin mei gaat Celine Cairo op tour door Nederland, om te beginnen op...

Matteo Myderwyk

MATTEO MYDERWYK NAAR PLLEK VOOR EEN LIGGEND CONCERT In het kader van National Pianoday geeft de Amsterdamse pianist Matteo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.