concert: Metz in Vera op DONDERDAG 21 NOVEMBER 2024

  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten
  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten
DO.
21 NOV
METZ Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2024
Hoofdprogramma Metz
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Metz in Vera
Tickets Metz:
Weet waar je koopt!
do 21 nov
Vera, Groningen
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Het snoeiharde, punk-noiserock-trio METZ is absoluut geen vreemde in VERA. In 2013 stonden ze hier voor het eerst, gevolgd door een tweede bezoek in 2016. Nu, in 2024, weten ze, na een geannuleerde show tijdens de pandemie, weer de weg terug te vinden naar onze mooie club.

De band weet als geen ander het publiek te trakteren op een flinke bak herrie, een adrenalinekick die de hele set door alleen maar piekt. Ze barsten van de dynamiek en variatie, en we kunnen zeggen dat we de band door de jaren heen hebben zien groeien. Met het in 2020 uitgebrachte Atlas Vending zette METZ de eerste stappen naar een nieuwe, meer volwassen sound. Hun aankomende album Up On Gravity Hill, dat wij in april kunnen verwachten, zet deze trend door. Het meer gevoelige album zit vol nuance, en is misschien zelfs wel de krachtigste tot nu toe.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vera in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Metz in Vera plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Metz

Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn
 
Bekijk alle 27 foto's van Metz

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws