concert: Less Than Jake in Melkweg op ZONDAG 04 AUGUSTUS 2024

  • Less Than Jake
    Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
ZO.
04 AUG
LESS THAN JAKE OZ, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Less Than Jake
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Less Than Jake in Melkweg
Tickets Less Than Jake:
Weet waar je koopt!
zo 04 aug
Melkweg, Amsterdam
€ 27,05

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Less Than Jake keert terug naar Amsterdam met hun heerlijke mix van punk en ska. Wat begon in 1992 als een heavy metal band (ja, echt, ze hebben zelfs een split gemaakt met Megadeth), transformeerde al snel tot een skapunk sensatie met de toevoeging van een altsax en trombone. Al jarenlang verovert Less Than Jake podia over de hele wereld. Met legendarische ska-hits zoals 'All My Best Friends Are Metalheads' op hun naam, staat een groots feest in onze OZ op het programma!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Less Than Jake in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Less Than Jake

Foto Less Than Jake te Pinkpop 2004 za/zo Foto Less Than Jake te Graspop Metal Meeting 2007 Foto Less Than Jake te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto Less Than Jake te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag Foto Less Than Jake te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag Foto Less Than Jake te Lowlands 2003
 
Bekijk alle 16 foto's van Less Than Jake

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen