Winnen: 2x2 kaarten Less Than Jake in de Melkweg

Door MGSlot op 01 november 2012 - 15:31 Less Than Jake is een van de skapunkbands die een lange adem combineren met zelfverrijkende inspiratie waardoor in het heerlijk stampende feestgedruis zomaar plaats vrijkomt voor bijvoorbeeld een prachtig reggaenummer. Ze komen nu naar Amsterdam.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Less Than Jake op 12 november 2012 in Oude Zaal van de Melkweg. Supportact is Grolschbusters.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Less Than Jake in de Melkweg wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Less Than Jake in de Melkweg'.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDo1

DO, BERGET LEWIS E.A. GEVEN GRATIS KERSTCONCERTDo, Gordon, Frans Duijts en Berget Lewis treden dit jaar op tijdens het...

dewolffnews.jpg

DEWOLFF NAAR SOUNDS VOOR INSTORE CONCERT De blues rockers van DeWolff geven op zaterdag 3 november een instore concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.