concert: Trippie Redd in 013 op ZONDAG 30 JUNI 2024

  • Trippie Redd
    WOO HAH x Rolling Loud 2022 - vrijdag
    © Melissa van Koldam
  • Trippie Redd
    WOO HAH x Rolling Loud 2022 - vrijdag
    © Melissa van Koldam
ZO.
30 JUN
TRIPPIE REDD Main, 19:30 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Trippie Redd
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Trippie Redd in 013
Tickets Trippie Redd:
Weet waar je koopt!
zo 30 jun
013, Tilburg
€ 50,80 - 275,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Trippie Redd staat bekend als een van de meest veelzijdige en creatief meest gedurfde artiesten die er zijn en zijn muziek mengt wilde experimenten met een breed publiek. Trippie Redd, een zelfbenoemde workaholic die vijf opeenvolgende projecten in de top 5 van de Billboard 200 charts heeft uitgebracht, begon zijn carrière als tiener "levend in een kelder met kakkerlakken die muziek aan het opnemen waren", zoals hij het zelf zegt. Hij groeide op met hiphopiconen als Tupac Shakur, Nas en Jay-Z, maar raakte later gefascineerd door de shockrock van Slipknot, Rob Zombie en Marilyn Manson uit Canton.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Trippie Redd in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Trippie Redd

Foto Trippie Redd te WOO HAH! 2019 Foto Trippie Redd te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - vrijdag Foto Trippie Redd te WOO HAH! 2019 Foto Trippie Redd te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - vrijdag Foto Trippie Redd te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - vrijdag Foto Trippie Redd te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - vrijdag
 
Bekijk alle 8 foto's van Trippie Redd

Gerelateerd nieuws