Trippie Redd geeft extra concert in Melkweg Max

Trippie Redd
Trippie Redd geeft extra concert in Melkweg Max
Door RobZ op 11 december 2019 - 15:28 Omdat het Melkweg concert van Trippie Redd zo snel uitverkocht raakte, is er besloten de artiest te vragen een extra show te geven. Dit is gelukt! Op donderdag 2 april geeft Trippie Red ook een concert in de Melkweg Max om 22:30. Het concert dat begint om 19:00 is helemaal uitverkocht.

Trippie Redd brak in 2015 door op 16-jarige leeftijd toen hij zijn eerste mixtapes dropte en tekende bij het label Strange Entertainment. Een jaar later bereikte Trippie’s mixtape ‘A Love Letter to You’ (ALLTY) de top 100 van de Billboard 200! Dit jaar kwam zijn tweede album '!' uit, dropte hij onlangs zijn nieuwe track ‘Love Me More’ én kondigde hij ‘ALLTY4’ aan.

In 2019 stond Trippie Redd nog op WOO HAH! festival, maar ook zelf blijkt hij dus zalen uit te verkopen. Hij zou trouwens ook in 2018 spelen, maar toen moest hij zijn optreden last-minute afzeggen.

De kaartverkoop voor het extra (nacht)concert van Trippie Red gaat op vrijdag 13 december in de voorverkoop. Een ticket kost 28,75 euro. Via deze link koop je tickets voor het extra concert van Trippie Redd in de Melkweg. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.
Foto Trippie Redd van Erik Luyten @ WOO HAH 2019BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Trippie Redd in Melkweg
Tickets Trippie Redd
KIES TICKET
do 02 apr
Trippie Redd
Melkweg, Amsterdam
do 02 apr
Trippie Redd - Extra Show
Melkweg, Amsterdam
Melkweg nieuwe logo

RAPPER SCARLXRD NAAR MELKWEG EN 013De Britse rapper Scarlxrd luisterde in zijn jeugd veel naar nu-metal, wat...

the 1975

THE 1975 VERPLAATST CONCERTEN IN NEDERLAND EN BELGIË The 1975 heeft hun gehele Europese tour verplaatst. Dit geldt dus ook voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.