concert: Chromeo in Melkweg op ZONDAG 02 JUNI 2024

  • Chromeo
    Open'er Festival 2011
    © Gaga Mucko
  • Chromeo
    Open'er Festival 2011
    © Gaga Mucko
ZO.
02 JUN
CHROMEO Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Chromeo
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Chromeo in Melkweg
Tickets Chromeo:
Weet waar je koopt!
zo 02 jun
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De funklords van Chromeo zijn helemaal terug. Op het nieuwe album "Adult Contemporary" schudden ze de definitie van volwassen zijn door elkaar. Met lyrics vol dubbele lagen, maar nog altijd lichtvoetig en gedragen door hun sexy, sappige en onweerstaanbare electro-funk verkennen ze de herkenbare perikelen van volwassen relaties. Ze maken al muziek samen van kinds af aan. Inmiddels gaan de twee beste vrienden al 20 jaar de wereld over als Chromeo. Van hun doorbraak op de piek van de bloghouse in de early 00's tot gevestigde naam in de cross-over met pop. Dit leverde P-Thugg en Dave 1 shows op van Coachella tot Glastonbury en Reading op. Daar komt 2 juni hun langverwachte terugkeer naar de Melkweg bij.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Chromeo in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Chromeo

Foto Chromeo te Open'er Festival 2011 Foto Chromeo te PITCH Festival Foto Chromeo te Open'er Festival 2011 Foto Chromeo te PITCH Festival Foto Chromeo te Open'er Festival 2011 Foto Chromeo te PITCH Festival
 
Bekijk alle 6 foto's van Chromeo

Gerelateerd nieuws