concert: POPUP CHOIR in Nobel op VRIJDAG 17 MEI 2024

VR.
17 MEI
POPUP CHOIR Grote zaal, 19:30 uur Nobel, Leiden
2024
Hoofdprogramma Maarten Bos
Toegang Regular Ticket: €13,50
Last Minute Ticket (Indien beschikbaar): €16,00

EXTRA INFORMATIE

Kneiterlekkere popnummers, twee uur lekker gaan en een driestemmig resultaat. Zonder dat je hoeft te kunnen zingen.

Zij leiden en jij zingt. Een avond met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, leren en de longen uit je lijf brullen. Een avondje uit, maar dan nét even anders. In hun 80's Singalong worden de stembanden opgerekt met de lekkerste songs uit de eighties. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig leren zingen met de zaal.

Wat in 2017 begon als een klein groepje mensen dat samen laagdrempelig liedjes zong, is gegroeid tot de bekendste singalong van Nederland. Na een vol Paradiso, bijzondere televisie-optredens en een uitverkocht Concertgebouw gaan ze verder op hun missie.

Ervaring of voorbereiding is niet nodig. Dus of je nou alleen onder de douche zingt, met je vrienden in de kroeg, of helemaal nooit. Je hoeft alleen te komen opdagen om te lachen, te beleven en te zingen! Altijd met een knallend resultaat.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat POPUP CHOIR in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]