concert: het Dok - de Dijk tribute in CHV Noordkade op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

ZA.
21 SEP
HET DOK - DE DIJK TRIBUTE Café De Afzakkerij, 21:00 uur CHV Noordkade, Veghel
2024

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Bij Het Dok waan je je weer in de voorbije jaren, waarin De Dijk hoogtijdagen kende en heel het land op een positieve manier anders heeft laten luisteren naar Nederlandstalige muziek. Dit wás en is nog steeds muziek met een duidelijke boodschap: "Vier het leven, want het duurt maar even!"
Het Dok bestaat uit ervaren podiumtijgers Peter Loozen, (toetsen en accordeon), Johan Smit (bas), Jan Willem Doppenberg (gitaar), René Janssen (drums), een eigen blazerssectie “de Brasserskade Horns” met Joep Schreuders (saxofoon) en Erik Geskus (trompet en bugel). Zanger Niels Ketting leidt de band met passie en overgave door een dampend repertoire met rock ’n roll en blues van De Dijk. Een uitgelezen mogelijkheid om -biertje in de hand- weer eens te genieten van al die klassiekers. Dansen en meezingen wordt van harte aanbevolen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in CHV Noordkade in Veghel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van CHV Noordkade in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat het Dok - de Dijk tribute in CHV Noordkade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]