concert: Copperhead County in CHV Noordkade op ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2024

  • Copperhead County
    Ramblin' Roots 2022
    © Josefiene Degenaar
ZA.
14 SEP
COPPERHEAD COUNTY Café De Afzakkerij, 21:00 uur CHV Noordkade, Veghel
2024
Hoofdprogramma Copperhead County

EXTRA INFORMATIE

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die échte Southern rock maakt. Geïnspireerd door voorgangs als Blackberry Smoke en The Outlaws brengen de zes gepassioneerde muzikanten door heel Europa hun ‘footstomping and beerraising tunes’. Heerlijke meeslepende nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Silvester. Alle ingrediënten voor een geweldig muzikaal avontuur zijn aanwezig.

Na het succesvolle debuutalbum ‘Brothers’ toerde de band door grote delen van Europa, van Duisland tot Slowakije en van Nederland tot Oostenrijk. Nu is hun vervolgalbum ‘Homebound’ uit, gevuld met tien southern rock-klassiekers die je gegarandeerd doen dromen van het zuiden. Voor de mix en productie werkt de band samen met de Matt Wallace, bekend van zijn werk voor Faith No More, R.E.M., Maroon 5 & Blackberry Smoke.

Het plaatje klopt, de band is er klaar voor. “Enjoy the ride”!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in CHV Noordkade in Veghel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van CHV Noordkade in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Copperhead County in CHV Noordkade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Copperhead County

Foto Copperhead County te Ramblin' Roots 2022 Foto Copperhead County te Ramblin' Roots 2022 Foto Copperhead County te Ramblin' Roots 2022 Foto Copperhead County te Ramblin' Roots 2022 Foto Copperhead County te Ramblin' Roots 2022 Foto Copperhead County te Ramblin' Roots 2022
 
Bekijk alle 6 foto's van Copperhead County