concert: 7 Layers Session in De Oosterpoort op WOENSDAG 15 MEI 2024

WO.
15 MEI
7 LAYERS SESSION Binnenzaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets 7 Layers Session in De Oosterpoort
Tickets 7 Layers Session:
Weet waar je koopt!
wo 15 mei
De Oosterpoort, Groningen
€ 18,90

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na een succesvolle editie afgelopen februari én een uitverkochte festival editie in Paradiso komt de populaire 7 Layers Sessions terug naar Groningen. Deze intieme avond, die bestaat uit drie singer-songwriters, wordt gecureerd door Dotan. Het 7 Layers platform is in 2015 gestart door de singer-songwriter en groeide uit tot een meerdaags festival, diverse 7 Layers Tours door het land en een toonaangevend internationaal platform waar je nieuwe artiesten en muziek kunt ontdekken.Inmiddels zijn deze 7 Layers Sessions avonden een broedplaats gebleken voor de grote artiesten van de toekomst. Zo maakten artiesten als Lewis Capaldi, Tash Sultana, SYML, Dean Lewis, Freya Ridings, Dustin Tebbutt, Noah Kahan, Alex Vargas en Bruno Major hun debuut op het 7 Layers podium. Veel van deze artiesten kun je nu alleen nog in de grootste zalen zien.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat 7 Layers Session in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]