concert: Pete Philly & Perquisite in Doornroosje op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • Pete Philly & Perquisite
    Pete Philly & Perquisit
  • Pete Philly & Perquisite
    Pete Philly & Perquisit
ZA.
18 MEI
PETE PHILLY & PERQUISITE Rode Zaal, 19:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Pete Philly & Perquisite
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pete Philly & Perquisite in Doornroosje
Tickets Pete Philly & Perquisite:
Weet waar je koopt!
za 18 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 39,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Perquisite begon in 1996 met het creëren van hiphopbeats, hij was toen nog maar veertien jaar. Door zijn klassieke opleiding voegde hij ook klassieke elementen aan zijn creaties toe. Hij richtte zijn eigen label Unexpected Records op en leverde in 2001 zijn debuut af met The Outta Nowhere EP

Pete Philly is al een tijd actief in de muziekwereld. Hij zat bijvoorbeeld in de groepen Nicotine en Gotcha! Hij trad op bij grote festivals als Mysteryland en North Sea Jazz.

In de herfst van 2002 leerden Pete Philly en Perquisite elkaar kennen en besloten al snel samen te gaan werken. In 2003 werkten zij samen aan de EP van Mindstate, waarvoor zij veel waardering kregen. Hierna volgde het album Mindstate waar ze achttien maanden aan werkten. Een uniek en origineel album. Pete Philly & Perquisite brengen HipHop in de breedste zin van het woord, met referenties naar jazz, broken beats, soul en klassiek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pete Philly & Perquisite in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pete Philly & Perquisite

Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisit Foto Pete Philly & Perquisite te deBeschaving 2008 Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 28/9 - De Nieuwe Nor Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli Foto Pete Philly & Perquisite te Noorderslag 2008 Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 28/9 - De Nieuwe Nor
 
Bekijk alle 35 foto's van Pete Philly & Perquisite

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws