Pete Philly & Perquisite met reünieconcert naar AFAS Live

Pete Philly & Perquisite
Pete Philly & Perquisite met reünieconcert naar AFAS Live
Door kimvanderzon op 11 april 2023 - 10:20 Pete Philly & Perquisite hebben aangekondigd een reünieconcert te geven op 17 november in de AFAS Live.

Jazzy hiphop, soulvolle vibes, broken beats; met het legendarische album Mindstate gaan songwriter/vocalist Pete Philly en componist/producer Perquisite in 2005 de wereld over. Letterlijk, want het album ligt in platenzaken van Amerika tot aan Japan. Het is een conceptalbum zoals niet eerder vertoond binnen de hiphop; elk nummer symboliseert een andere gemoedstoestand. Van ‘Relieved’ tot ‘Paranoid’ en haast alles wat ertussen zit; elke track kent een unieke sfeer door deze aanpak.

Met hun dansbare beats, zwoele blazers en melodieuze raps en zanglijnen oogsten Pete Philly & Perquisite zowel nationaal als internationaal veel lof. Onder meer een Zilveren Harp en de Amsterdamprijs voor de Kunsten belanden in de prijzenkast. Ook op het podium floreren ze. Het duo doorkruist de wereld met hun band en speelt op grote festivals als Lowlands, North Sea Jazz, Sziget in Hongarije, Exit in Servië, SXSW in de V.S. en het Cape Town International Jazz Festival in Zuid-Afrika. In 2009 besluit het duo na een samenwerking van zes jaar om los van elkaar verder te gaan, wat wordt gevierd met een laatste afscheidstour door Nederland.

Veertien jaar nadat Pete Philly & Perquisite uit elkaar gingen, en jaren beiden een succesvol solopad bewandeld hebben, zijn ze klaar voor een glorieuze terugkeer naar de bron. Precies op de plek waar de fans hen het liefst zagen: op het podium.

De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 14 april om 10.00. Haal hier je tickets voor het reünieconcert van Pete Philly & Perquisite. De ticketprijs is 49.50.

Wil je een reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Krezip

KREZIP IN 2024 MET TOURNEE LANGS NEDERLANDS THEATERSIn 2024 keert Krezip na een lange tijd terug naar de Nederlandse theaters. Ze...

Moderat

MODERAT IN OKTOBER MET NIEUWE MORE D4TA SHOWS NAAR... Afgelopen weekend stond Moderat nog op het DGTL festival in Amsterdam en dit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.