concert: Pete Philly & Perquisite in Paard op VRIJDAG 17 MEI 2024

  • Pete Philly & Perquisite
    Pete Philly & Perquisit
  • Pete Philly & Perquisite
    Pete Philly & Perquisit
VR.
17 MEI
PETE PHILLY & PERQUISITE Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2024
Hoofdprogramma Pete Philly & Perquisite
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pete Philly & Perquisite in Paard
Tickets Pete Philly & Perquisite:
Weet waar je koopt!
vr 17 mei
Paard, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De zanger en liedjesschrijver Pete Philly en de producer Perquisite ontmoetten elkaar voor het eerst in Amsterdam. Perquisite, die ook het Nederlandse nu-jazz/hip-hop label Unexpected Records runde, zag potentie in de op Aruba geboren zanger en vice versa, wat leidde tot de release van hun gezamenlijke album Mindstate. De muziek kan het best worden omschreven als hiphop met invloeden uit jazz, de jaren zestig en electro. Volgens Notion Magazine (VK) bevat 'Mindstate' de soul van de 21 eeuw en een dosis hiphop-genialiteit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pete Philly & Perquisite in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pete Philly & Perquisite

Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 28/9 - De Nieuwe Nor Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli Foto Pete Philly & Perquisite te Appelpop 2008 Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisit Foto Pete Philly & Perquisite te deBeschaving 2008
 
Bekijk alle 35 foto's van Pete Philly & Perquisite

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws