concert: The Cat Empire in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op MAANDAG 01 JULI 2024

  • The Cat Empire
    Lowlands 2014 - dag 2
    © Irwan Notosoetarso
  • The Cat Empire
    Lowlands 2014 - dag 2
    © Irwan Notosoetarso
MA.
01 JUL
THE CAT EMPIRE 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Hoofdprogramma The Cat Empire
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Cat Empire in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets The Cat Empire:
Weet waar je koopt!
ma 01 jul
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 52,90

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Cat Empire is terug en op maandag 1 juli 2024 staan ze in het openluchttheater van het Amsterdamse Bos! Deze band, gevormd in 1999, brengt een eclectische mix van genres en een explosieve energie waar je bij wilt zijn.

Een nieuw tijdperk van The Cat Empire is aangebroken en met een nieuwe line-up van getalenteerde muzikanten, waaronder de oorspronkelijke leden Felix Riebl en Ollie McGill, laten ze een frisse wind waaien door hun kenmerkende sound. Nieuwe gezichten zoals de bekroonde Grace Barbe op bas en vocals, en de Cubaanse trompettist en zanger Lazaro Numa, voegen een extra dimensie toe.

Voor The Cat Empire-fans, zal het drumwerk van Daniel Farrugia zal niet onbekend zijn. Hij toerde meerdere keren met de band. Tot slot wordt de percussie sectie versterkt door Neda Rahmani, wiens liefde voor taal en gemeenschap haar heeft verbonden met Afro en Braziliaans drumculturen in Australië en de rest van de wereld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Cat Empire in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Cat Empire

Foto The Cat Empire te The Cat Empire - 08/11 - Paradiso Foto The Cat Empire te Lowlands 2014 - dag 2 Foto The Cat Empire te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto The Cat Empire te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto The Cat Empire te The Cat Empire - 08/11 - Paradiso Foto The Cat Empire te Lowlands 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 20 foto's van The Cat Empire

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws