The Cat Empire met twee shows naar Paradiso en een concert in AB Brussel

The Cat Empire
The Cat Empire met twee shows naar Paradiso en een concert in AB Brussel
Door evaruiten op 19 februari 2018 - 10:28 In november 2016 waren ze voor het laatst te zien op Nederlandse bodem, precies twee jaar later zijn de mannen van The Cat Empire opnieuw te bewonderen! Op 8 en 9 november staan ze in de grote zaal van Paradiso te Amsterdam. Enkele dagen later, op 11 november staat de band in het Brusselse Ancienne Belgique.

The Cat Empire bestaat uit zes leden is afkomstig uit Melbourne, Australië. Ollie McGill, Ryan Monro, Felix Riebl, Harry James Angus, Will Huil-Brown en Jamshid Khadiwhala spelen een mix van allerlei genres, zo hoor je jazz, ska, rock, latin én funk. In 2013 komt het debuutalbum 'Steal the light' uit, waar onder andere de hitsingle 'Brighter Than Gold' op te horen is.

De kaartverkoop van de concerten van The Cat Empire start op vrijdag 23 februari om 11:00. Voor een kaartje in Paradiso betaal je 43,- euro (incl. servicekosten). Via deze link kan je een ticket kopen voor het concert op 8 november, via deze link kan dat voor het concert op 9 november. Tickets voor het optreden in Brussel kosten duidelijk een stuk minder, daar betaal je 'slechts' 25 euro per stuk. De kaartverkoop hiervan start ook een uur eerder, om 10:00 uur.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ekkonieuwslogo

NL-CLUBTOUR VOOR SAM FENDER (O.A. MELKWEG EN EKKO)De singer-songwriter Sam Fender komt naar Nederland voor shows in...

ziggoDomelogo2

EXTRA SHOWS JUSTIN TIMBERLAKE IN ZIGGO DOME EN... Meer shows voor Justin Timberlake in de Benelux! Op 17 juli geeft hij een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.