concert: Descendents in Melkweg op WOENSDAG 31 JULI 2024

  • Descendents
    Groezrock 2011
    © Joost Doensen
  • Descendents
    Groezrock 2011
    © Joost Doensen
WO.
31 JUL
DESCENDENTS Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Descendents
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Descendents in Melkweg
Tickets Descendents
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
wo 31 jul
Descendents
Melkweg, Amsterdam
€ 31,05
wo 31 jul
Descendents
Melkweg, Amsterdam
€ 31,05

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Punklegendes met een hoofdletter P! Descendents maakt al sinds de jaren tachtig grote furore in de Los Angeles punkscene. Met platen als ‘Everything Sucks’ en ‘Milo Goes To College’ hebben de heren een repertoire vol brutale hardcoresongs opgebouwd. Daarin zingt frontman Milo Aukerman over koffie, gebroken harten en de puberhaat voor je ouders.

De band startte als powertrio in 1978 met bassist Tony Lombardo, drummer Bill Stevenson en gitarist Frank Navetta. Maar al snel voegde vocalist Milo Aukerman zich bij het trio. Als viertal volgde in 1982 het typerende Descendent-album en tevens debuut, ‘Milo Goes To College’. De combinatie van aanstekelijke melodieën met hun rauwe energie maakt de sound waarmee Descendents aan de vooravond stond van genres als "powerpop", "melodische hardcore" of het populaire "poppunk".

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Descendents in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Descendents

Foto Descendents te Brakrock Ecofest 2019 - Zaterdag Foto Descendents te Groezrock 2011 Foto Descendents te Groezrock 2011 Foto Descendents te Groezrock 2011 Foto Descendents te Brakrock Ecofest 2019 - Zaterdag Foto Descendents te Brakrock Ecofest 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Descendents

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen