Descendents sluit Europese tournee af in de Melkweg

Descendents
Descendents sluit Europese tournee af in de Melkweg
Door brittcrooswijk op 01 april 2019 - 11:34 De Amerikaanse punkrockband Descendents komt op zaterdag 10 augustus voor een concert naar Melkweg Amsterdam. Dit keer staan ze weer in de Max zaal van het poppodium. In 2017 waren ze hier ook al te zien. Descendents is dit jaar ook nog te zien op Hellfest 2019 en Brakrock Ecofest.

In het begin zette Descendents zich af tegen de meer macho collegabands als Black Flag en T.S.O.L. Hun hardcoresongs worden een beetje gebracht met een knipoog. De frontman Milo Aukerman zingt nog steeds al z’n frustraties van zich af op het podium. Na 12 jaar verscheen er een nieuw album ‘Hypercaffium Spazzinate’ op bekende label Epitaph Records.

De kaartverkoop van het concert is vandaag begonnen. Een ticket kost je €28,75. Tickets voor het concert van Descendents in de Melkweg koop je via deze link.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

ROSANNE CASH NAAR GROTE ZAAL TIVOLIVREDENBURG EN...De Amerikaanse country-zangeres Rosanne Cash (inderdaad, de dochter van...)...

Nieuwe Nor

3J'S MET NIEUWE CLUBTOUR NAAR O.A GRENSWERK,... Begin dit jaar deden de mannen van de 3J'S hun eerste clubtour ooit. Wegens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.