concert: Big Time Rush in Ziggo Dome op MAANDAG 10 JUNI 2024

MA.
10 JUN
BIG TIME RUSH 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Big Time Rush
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Big Time Rush in Ziggo Dome
Tickets Big Time Rush:
Weet waar je koopt!
ma 10 jun
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 38,08 - 152,61

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na een periode van soloprojecten bundelen Kendall, Logan, James en Carlos opnieuw hun krachten als Big Time Rush! De boyband kwam op de voorgrond met hun gelijknamige hitserie op Nickelodeon, die aansloot bij het succes van shows als Victorious en Hannah Montana. De succesvolle serie, nog steeds geliefd op streamingdiensten, trapte af met een indrukwekkende uur-lange preview, waarin de debuutsingle 'Big Time Rush' uit 2009 als officiële soundtrack fungeerde. Big Time Rush zette hun muzikale reis voort met diverse hitalbums, waaronder nummers als 'Boyfriend' en 'Worldwide', waarmee ze wereldwijd hun stempel op de boyband-scene drukten. Ze werden in de ‘10s al vergeleken met acts als One Direction en The Wanted en spreken nog altijd een breed publiek aan, van kinderen tot tieners - en ja, ook volwassenen. De hereniging van Big Time Rush belooft een avond vol muzikale nostalgie!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Big Time Rush in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan