concert: Dool + Of The Wand & The Moon (solo) in Annabel op DONDERDAG 02 MEI 2024

  • Dool
    Zwarte Cross 2017
    © Tineke Klamer
  • Dool
    Werfpop 2017
DO.
02 MEI
DOOL + OF THE WAND & THE MOON (SOLO) 19:00 uur Annabel, Rotterdam (door: Rotown )
2024
Hoofdprogramma Dool
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dool + Of The Wand & The Moon (solo) in Annabel
Tickets Dool + Of The Wand & The Moon (solo):
Weet waar je koopt!
do 02 mei
Annabel, Rotterdam
€ 24,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse band DOOL combineert naadloos progressive rock, metal en post-rock, met behoud van de focus op pakkende melodieën en een dynamische sfeer. De unieke sound die DOOL zorgvuldig jarenlang heeft gesmeed is een onderscheidende identiteit geworden in het metal-landschap.

Met hun derde album, “The Shape of Fluidity,” verkent DOOL het thema identiteit in een wereld die voortdurend in beweging is. Het album onderzoekt de uitdaging om trouw te blijven aan jezelf te midden van hoge en beperkende externe verwachtingen. Op een meer persoonlijk niveau vertellen de teksten het verhaal van lead vocalist Raven van Dorst, die als intersekse is geboren. Mogen allen die dwalen zich verzamelen onder de vloeibare vlag van DOOL.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Annabel in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Annabel in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dool + Of The Wand & The Moon (solo) in Annabel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Dool

Foto Dool te Appelpop 2017 Foto Dool te Werfpop 2017 Foto Dool te Dool - 15/04 - Burgerweeshuis Foto Dool te Helldorado 2022 Foto Dool te Dauwpop 2022 Foto Dool te Sniester 2021
 
Bekijk alle 110 foto's van Dool

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan