concert: Xavier Rudd in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op VRIJDAG 16 AUGUSTUS 2024

  • Xavier Rudd
    Xavier Rudd - 18/02 - Effenaar
    © Marco Smeets
  • Xavier Rudd
    Xavier Rudd - 18/02 - Effenaar
    © Marco Smeets
VR.
16 AUG
XAVIER RUDD 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Hoofdprogramma Xavier Rudd
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Xavier Rudd in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Xavier Rudd:
Weet waar je koopt!
vr 16 aug
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 45,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Deze zwoele avond met zomerse tunes in ons openluchttheater, wil je niet missen! Xavier Rudd staat op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus 2024 in het Amsterdamse Bos. Deze Australische muzikant activist en surfer neemt je mee op een muzikale reis die diep geworteld is in zijn verbinding met de aarde.

Met een muzikale carrière van meer dan twee decennia, onderscheidt Xavier Rudd zich als een invloedrijke kracht in de rootsmuziek. Een van zijn meest gestreamde nummers is zijn prachtige EP ‘Follow The Sun’, die hij in 2023 live speelde bij zijn optreden bij Pinkpop. Zijn live optredens worden gekenmerkt door zijn samenspel met zijn akoestische gitaar, mondharmonica en een rijk palet van didgeridoos met een variatie van slaginstrumenten.

Tijdens zijn show laat hij zijn kracht als multi-instrumentalist zien, met samples, live looping en het bespelen van meerdere instrumenten tegelijk. Mis deze kans niet om getuige te zijn van het indrukwekkende talent van Xavier Rudd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Xavier Rudd in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Xavier Rudd

Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 04/04 - Melkweg Foto Xavier Rudd te Rockin' Park 2008 Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 04/04 - Melkweg Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 26/06 - TivoliVredenburg Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 18/02 - Effenaar Foto Xavier Rudd te Sziget 2019 - vrijdag
 
Bekijk alle 138 foto's van Xavier Rudd

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws