Xavier Rudd kondigt extra show aan in OLT Rivierenhof

review: Zuiderpark Live: Xavier Rudd - 14/06 - Zuiderparktheater Xavier Rudd
Xavier Rudd kondigt extra show aan in OLT Rivierenhof
Door Semberendsen op 17 januari 2024 - 12:04 De vraag naar tickets voor Xavier Rudd zijn optreden in OLT Rivierenhof volgende zomer blijft onverminderd hoog. Na de snelle uitverkoop van de oorspronkelijke shows, heeft de Australische singer-songwriter besloten een extra show toe te voegen aan zijn tourschema. Deze derde Belgische show staat gepland op dinsdag 23 juli 2024.

Xavier Rudd, bekend om zijn veelzijdigheid als zanger, songwriter en multi-instrumentalist, brengt zijn maatschappelijk bewuste thema's tot leven in zijn muziek. Met onderwerpen als spiritualiteit, natuur, naastenliefde en het klimaat, heeft hij een unieke plaats verworven in de folk- en blueswereld. Zijn meest recente album "Jan Juc Moon" uit 2022, waarop Rudd alle instrumenten zelf bespeelde, voegt weer enkele parels toe aan zijn indrukwekkende repertoire.

Xavier Rudd heeft een bijzondere band met België, getuige zijn uitverkochte shows in AB en een optreden in De Roma in 2022. Na zijn passage op Rock Werchter vorige zomer, keert hij nu terug naar OLT Rivierenhof voor drie opeenvolgende avonden, met als startpunt dinsdag 23 juli 2024.

Koop hier tickets voor Xavier Rudd in OLT Rivierenhof. Tickets voor deze extra show zijn vanaf nu beschikbaar en kosten €38.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Xavier Rudd in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets Xavier Rudd
di 23 jul
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 38,00
Villagers

IERSE FOLKBAND VILLAGERS MET NIEUWE MUZIEK OP TOURDe Ierse indiefolkband Villagers , onder leiding van Conor O’Brien, komt...

Dry Cleaning

DRY CLEANING KONDIGT SHOWS IN ROTTERDAM EN ANTWERPEN... De opkomende Engelse post-punk en art-rockband Dry Cleaning heeft een tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.