concert: La Bomba De Tiempo in Melkweg op DONDERDAG 13 JUNI 2024

DO.
13 JUN
LA BOMBA DE TIEMPO OZ, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma La Bomba De Tiempo
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets La Bomba De Tiempo in Melkweg
Tickets La Bomba De Tiempo:
Weet waar je koopt!
do 13 jun
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

La Bomba de Tiempo is een indrukwekkende percussiesensatie uit het Argentijnse Buenos Aires die improviseert met een dirigent, die hen via maar liefst 70 verschillende signalen aanstuurt. Als La Bomba 'aan' gaat volgt er een uniek ritueel van ritme en dans, waarin iedereen wordt meegezogen. De groep bezorgde al meer dan 5 miljoen mensen wereldwijd een unieke ervaring, en deelde het podium al met artiesten als Coldplay, Carlos Santana, Wos, Duki, Calle 13, Julieta Venegas, Jorge Drexler, Jarabe de Palo en Ismael Serrano. Maak je klaar voor een swingende avond in onze OZ!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat La Bomba De Tiempo in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]