concert: The Dirty Daddies in AFAS Live op ZATERDAG 20 APRIL 2024

  • The Dirty Daddies
    Festyland 2013
  • The Dirty Daddies
    Festyland 2013
ZA.
20 APR
THE DIRTY DADDIES Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma The Dirty Daddies

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The Dirty Daddies maken bekend dat ze op zaterdag 20 april 2024 hun 10-jarig jubileum vieren in de Amsterdamse AFAS Live. De band verkocht de zaal in 2018 en 2019 al uit en kijkt er enorm uit naar uit om hun rentree te maken in een van Nederlands grootste zalen.

“We kunnen niet wachten om dit grote feest te gaan vieren met alle vrienden die we de afgelopen 10 jaar door het hele land gemaakt hebben. We zijn overal warm onthaald en voelen ons overal zo welkom, nu is het tijd voor dé reünie van het jaar en nodigen we iedereen uit in AFAS Live!” aldus de Nederlandse band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Dirty Daddies in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Dirty Daddies

Foto The Dirty Daddies te The Dirty Daddies - 14/10 - TivoliVredenburg Foto The Dirty Daddies te Festival Strand 2019 Foto The Dirty Daddies te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag Foto The Dirty Daddies te The Dirty Daddies - 03/01 - Luxor Live Foto The Dirty Daddies te The Dirty Daddies - 03/01 - Luxor Live Foto The Dirty Daddies te The Dirty Daddies - 14/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 99 foto's van The Dirty Daddies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws