concert: Marcus Miller in Openluchttheater Rivierenhof op WOENSDAG 31 JULI 2024

  • Marcus Miller
    North Sea Jazz - dag 3
  • Marcus Miller
    North Sea Jazz - dag 3
    © Charles Batenburg
WO.
31 JUL
MARCUS MILLER 20:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2024
Hoofdprogramma Marcus Miller

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

"Marcus has such concentration in the studio, man, it’s scary!” Het zijn woorden van Miles Davis, een van de grootste jazzartiesten ooit. De Marcus in kwestie? Multi-instrumentalist, componist, producer, arrangeur, songwriter en - misschien bovenal - legendarische bassist Marcus Miller.

Om maar te zeggen: Marcus Miller is een force of nature, een muzikaal genie met een nietsontziende werkethiek en ongebreideld creatief vermogen. Maar bovenal is het ook een muzikant die graag op een podium staat, gelooft in de kracht van muziek en mensen een good night out wil bezorgen. Dat lukt hem best met een mix tussen jazz, funk, rock en R&B. Enkel goede ingrediënten die ongetwijfeld gaan leiden tot een bom van een optreden!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Rivierenhof in Deurne? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Marcus Miller in Openluchttheater Rivierenhof plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Marcus Miller

Foto Marcus Miller te North Sea Jazz 2023 Foto Marcus Miller te North Sea Jazz - dag 3 Foto Marcus Miller te North Sea Jazz - dag 3 Foto Marcus Miller te North Sea Jazz 2023 Foto Marcus Miller te North Sea Jazz - dag 3 Foto Marcus Miller te North Sea Jazz - dag 3
 
Bekijk alle 13 foto's van Marcus Miller

Gerelateerd nieuws