concert: Devendra Banhart in Openluchttheater Caprera op DINSDAG 13 AUGUSTUS 2024

  • Devendra Banhart
    Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel
    © Irwan Notosoetarso
  • Devendra Banhart
    Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel
    © Irwan Notosoetarso
DI.
13 AUG
DEVENDRA BANHART 20:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2024
Hoofdprogramma Devendra Banhart
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Devendra Banhart in Openluchttheater Caprera
Tickets Devendra Banhart:
Weet waar je koopt!
di 13 aug
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 37,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Devendra Banhart, een waar icoon voor een hele generatie muziekfans, vindt zichzelf al enkele jaren opnieuw uit en begeeft zich daarbij op paden van mystieke folk, eigenzinnige Americana en Latin-American rock, waarbij hij geroutineerd laveert tussen intense gevoelens en absurditeit. In zijn rijke discografie, dat twaalf studioalbums, talloze 'samenwerkingsalbums' en compilaties omvat, creëert de artiest een uniek universum dat schommelt tussen sfeer en reflectie, terwijl hij zijn luisteraars bij elke nieuwe release verrast. Devendra is een artiest van grote klasse, die over de podia van de wereld toert als een soort troubadour die uit de lucht is komen vallen, met ontbloot bovenlijf, in synergie met akoestische melodieën. Devendra is een van de meest stijlvolle figuren in de indiescene en levert gepolijste, perfect uitgevoerde nummers af op uitgekiende albums. Zoals ook op zijn nieuwe album 'Flying Wig', geproducet in samenwerking met zijn vriendin Cate Le Bon.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Devendra Banhart in Openluchttheater Caprera plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Devendra Banhart

Foto Devendra Banhart te Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel Foto Devendra Banhart te Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel Foto Devendra Banhart te Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel Foto Devendra Banhart te Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel Foto Devendra Banhart te Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel Foto Devendra Banhart te Devendra Banhart + Vetiver - 01/02 - Annabel
 
Bekijk alle 13 foto's van Devendra Banhart

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen