concert: Adrianne Lenker in Koninklijk Circus op VRIJDAG 03 MEI 2024

VR.
03 MEI
ADRIANNE LENKER 20:00 uur Koninklijk Circus, Brussel
2024
Hoofdprogramma Adrianne Lenker
Voorprogramma Twain
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Adrianne Lenker in Koninklijk Circus
Tickets Adrianne Lenker:
vr 03 mei
Koninklijk Circus, Brussel
€ 28,89 - 31,61

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Adrianne Lenker is de gerespecteerde, introspectieve stem van Big Thief, maar ze is ook een markante soloartieste die helemaal terug is met een gloednieuwe single. "Ruined" is het perfecte voorproefje van haar zesde album, dat begin 2024 verschijnt en volgt op twee albums die in 2020 back-to-back werden uitgebracht: "Songs" en "Instrumentals", met unaniem lovende kritieken. Adrianne is een briljante en getalenteerde artieste in haar eigen universum. Als schrijver, componist en performer die bezig is met de hedendaagse dingen in de wereld. Ze houdt ervan om de boel op te schudden en haar publiek te verrassen door de grenzen van haar creativiteit te verleggen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Koninklijk Circus in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Koninklijk Circus in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Adrianne Lenker in Koninklijk Circus plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws