Adrianne Lenker (Big Thief) komt Brussel en Amsterdam betoveren met concerten in mei 2024

Big Thief
Adrianne Lenker (Big Thief) komt Brussel en Amsterdam betoveren met concerten in mei 2024
Door KayleeV op 05 december 2023 - 11:41 In mei 2024 betreedt de singer-songwriter en Big Thief-frontvrouw Adrianne Lenker het podium van het Koninklijk Circus in Brussel op 3 mei 2024 en het Concertgebouw in Amsterdam op 5 mei 2024. Bekend om haar krachtige en introspectieve muzikale stijl, keert Lenker terug met de nieuwe single "Ruined", een voorproefje van haar zesde album dat begin 2024 wordt verwacht. Na twee goed ontvangen albums in 2020, bewijst Lenker opnieuw haar veelzijdigheid door op "Ruined" voor het eerst in haar carrière piano te spelen.

Als kers op de taart zal de singer-songwriter Twain het voorprogramma verzorgen tijdens Adrianne Lenker's solo wereldtournee. Met een intieme en doordringende muzikale stijl zal Twain het publiek verwennen met zijn eigen authentieke klanken.

De kaartverkoop voor dit optreden start op vrijdag 8 december om 11:00 uur met prijzen vanaf € 28,80. Koop hier kaarten voor de Adrianne Lenker show in Brussel en hier kun je tickets verkrijgen voor het Adrianne Lenker concert in Amsterdam.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Adrianne Lenker in Koninklijk Circus
Tickets Adrianne Lenker
KIES TICKET
vr 03 mei
Adrianne Lenker
Koninklijk Circus, Brussel
€ 28,89 - 31,61
zo 05 mei
Adrianne Lenker
Concertgebouw, Amsterdam
Paradiso logo nieuw

FLEMMING BREIDT CLUBTOUR UIT MET CONCERT IN PARADISOPopzanger Flemming , bekend van zijn Nederlandstalige hits, keert terug naar...

scorpionsnews

SCORPIONS KONDIGT 'LOVE AT FIRST STING' SHOW AAN IN... Op dinsdag 11 juni 2024 maakt de hardrockband Scorpions zijn terugkeer naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.