concert: Rootsriders Ft Mo. Ali in P3 op ZATERDAG 01 JUNI 2024

  • Rootsriders
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
ZA.
01 JUN
ROOTSRIDERS FT MO. ALI Grote Zaal + Balkon, 20:30 uur P3, Purmerend
2024
Hoofdprogramma Rootsriders
Toegang €24,20

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In 1984, 3 jaar na de tragische dood van Bob Marley, werd diens album Legend uitgebracht, Met meer dan 25 miljoen geregistreerde verkochte exemplaren (in werkelijkheid zijn het er veel en veel meer) is dit compilatie-album uitgegroeid tot één van de absolute bestsellers aller tijden. Tot op de dag van vandaag (!) staat het album nog steeds in menige album-charts, en reikte het onderweg tot nummer 1 in de UK, top 5 in de US en top 15 in Nederland. Zo staat Legend op dit moment al 800 (!) weken in de Amerikaanse Billboard album charts, de op-één-na langst genoteerde plaat ooit. Een uitzonderlijke prestatie voor een reggae-album.

In 2024 gaan Rootsriders, een van de bekendste Bob Marley-tributebands ter wereld, op pad om de 40e verjaardag van dit album uitgebreid te vieren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in P3 in Purmerend. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van P3 in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rootsriders Ft Mo. Ali in P3 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te Paaspop 2022 Foto Rootsriders te Night at the Park 2017 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Night at the Park 2017 Foto Rootsriders te Rootsriders - 10/06 - Zuiderparktheater Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
 
Bekijk alle 39 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws