concert: Burna Boy in Johan Cruijff ArenA op ZONDAG 09 JUNI 2024

  • Burna Boy
    Lowlands 2022 - zondag
    © Anne-Marie Kok
  • Burna Boy
    Lowlands 2022 - zondag
    © Anne-Marie Kok
ZO.
09 JUN
BURNA BOY 20:00 uur Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
2024
Hoofdprogramma Burna Boy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Burna Boy in Johan Cruijff ArenA
Tickets Burna Boy:
Weet waar je koopt!
zo 09 jun
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
€ 59,00 - 125,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Burna Boy is de belichaming van het groeiende succes van het Afrobeats-genre. De Grammy Award-winnaar zelf omschrijft zijn muzikale stijl als "Afro fusion" omdat hij Afrobeats vermengt met andere stijlen uit de diaspora. Met een uitverkochte stadiontour in de VS en headlining-optredens op verschillende prominente festivals, bereidt hij zich voor op zijn grootste show ooit in Nederland in het Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het is niet alleen zijn grootste optreden, maar ook de eerste keer dat een Afrikaanse artiest zijn eigen hoofdprogramma organiseert op deze locatie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Johan Cruijff ArenA in Amsterdam-Zuidoost. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Johan Cruijff ArenA in Amsterdam-Zuidoost? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Burna Boy in Johan Cruijff ArenA plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Burna Boy

Foto Burna Boy te Burna Boy - 12/04 - Ahoy Foto Burna Boy te Lowlands 2022 - zondag Foto Burna Boy te Burna Boy - 12/04 - Ahoy Foto Burna Boy te Down The Rabbit Hole 2023 - Zaterdag Foto Burna Boy te Burna Boy - 12/04 - Ahoy Foto Burna Boy te Burna Boy - 12/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 21 foto's van Burna Boy

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws