concert: Steffen Morrison in Tolhuistuin op DONDERDAG 09 MEI 2024

  • Steffen Morrison
    North Sea Jazz 2019 - vrijdag
    © Charles Batenburg
  • Steffen Morrison
    North Sea Jazz 2019 - vrijdag
    © Charles Batenburg
DO.
09 MEI
STEFFEN MORRISON Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Steffen Morrison
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Steffen Morrison in Tolhuistuin
Tickets Steffen Morrison:
Weet waar je koopt!
do 09 mei
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 20,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse zanger met Surinaamse roots Steffen Morrison brengt met zijn muziek het oude soulgeluid uit de hoogtijdagen van Motown en Stax weer tot leven. Geïnspireerd door artiesten als James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye tot de harmonieuze sound van The Crystals, maar ook zeker door de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed, geeft Steffen Morrison een geheel eigentijdse en persoonlijke draai aan classic soul, zonder hierbij ouderwets te klinken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Tolhuistuin in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Tolhuistuin in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Steffen Morrison in Tolhuistuin plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Steffen Morrison

Foto Steffen Morrison te Zwarte Cross Festival 2023 Foto Steffen Morrison te Luxor Love - 10 jaar Luxor Live Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag Foto Steffen Morrison te Luxor Love - 10 jaar Luxor Live Foto Steffen Morrison te North Sea Jazz 2019 - vrijdag
 
Bekijk alle 8 foto's van Steffen Morrison

Gerelateerd nieuws